Start | Przemysł spożywczo-młynarski

Przemysł spożywczo-młynarski

W skład sektora spożywczo-młynarskiego wchodzą m.in.:
  • młyny,
  • piekarnie,
  • zakłady produkcji wyrobów zbożowych,
  • zakłady produkcji cukru, wyrobów cukierniczych,
Ryzyko wybuchu generowane przez pyły mąki, cukru

Wykonane opracowania: 12

Rok Nazwa tematu Sektor Dokumentacja
2016. Ocena Zagrożenia Wybuchem instalacji przetwarzania cukru Spożywczo-młynarski OZW
2017. Ocena Zagrożenia Wybuchem instalacji przetwarzania cukru Spożywczo-młynarski OZW
2018. Obliczenia Gęstości Obciążenia Ogniowego w Zakładach tłuszczowych Spożywczo-młynarski Obciążenie ogniowe
2018. Obliczenia Gęstości Obciążenia Ogniowego w Zakładach tłuszczowych Spożywczo-młynarski Obciążenie ogniowe
2019. Ocena Zagrożenia Wybuchem silosów, pomieszczeń technologicznych, stacji segregacji, załadunku cukru Spożywczo-młynarski OZW
2019. Ocena Ryzyka Wybuchu silosów, pomieszczeń technologicznych, stacji segregacji, załadunku cukru Spożywczo-młynarski ORW
2019. Dokument Zabezpieczenia Przed Wybuchem silosów, pomieszczeń technologicznych, stacji segregacji, załadunku cukru Spożywczo-młynarski DZPW
2019. Ocena Zagrożenia Wybuchem silosów, pomieszczeń technologicznych, stacji segregacji, załadunku cukru Spożywczo-młynarski OZW
2019. Ocena Ryzyka Wybuchu silosów, pomieszczeń technologicznych, stacji segregacji, załadunku cukru Spożywczo-młynarski ORW
2019. Dokument Zabezpieczenia Przed Wybuchem silosów, pomieszczeń technologicznych, stacji segregacji, załadunku cukru Spożywczo-młynarski DZPW
2019. Obliczenia gęstości obciążenia ogniowego sortowni, przechowalni owoców, pakowni, chłodni Spożywczo-młynarski Obciążenie ogniowe
2020. Doradztwo techniczne w zakresie badań pyłu mączki ziemniaczanej Spożywczo-młynarski Konsulting

Top

Korzystamy z plików cookies, aby zapewnić najlepsze wrażenia z przeglądania strony internetowej.

Oddzwonię