Start | Przemysł spożywczo-młynarski

Przemysł spożywczo-młynarski

W skład sektora spożywczo-młynarskiego wchodzą m.in.:
  • młyny,
  • piekarnie,
  • zakłady produkcji cukru,
  • zakłady produkcji wyrobów cukierniczych,
  • zakłady produkcji wyrobów zbożowych.
Ryzyko wybuchu generowane przez pyły mąki, cukru

Opracowania wykonane od 2017 roku:

Wyznaczone Strefy Zagrożenia Wybuchem: 2
  1. Wyznaczenie Stref Zagrożenia Wybuchem pomieszczenia akumulatorowni (2019).
  2. Wyznaczenie Stref Zagrożenia Wybuchem pomieszczenia akumulatorowni (2019).
Ocena Zagrożenia Wybuchem: 2
  1. Ocena Zagrożenia Wybuchem pomieszczenia akumulatorowni (2019).
  2. Ocena Zagrożenia Wybuchem pomieszczenia akumulatorowni (2019).
Ocena Ryzyka Wybuchu: 2
  1. Ocena Ryzyka Wybuchu pomieszczenia akumulatorowni (2019).
  2. Ocena Ryzyka Wybuchu pomieszczenia akumulatorowni (2019).
Dokument Zabezpieczenia Przed Wybuchem: 2
  1. Dokument Zabezpieczenia Przed Wybuchem pomieszczenia akumulatorowni (2019).
  2. Dokument Zabezpieczenia Przed Wybuchem pomieszczenia akumulatorowni (2019).
Doradztwo techniczne: 1
  1. Doradztwo techniczne dotyczące badania parametrów wybuchowych mączki kukurydzianej (2018).

Top

Korzystamy z plików cookies, aby zapewnić najlepsze wrażenia z przeglądania strony internetowej.

Oddzwonię